Norhamiri Bin Salleh

Maybe I'm missing you

Tuesday, 9 February 2016

Nananera Nerananera

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Harini, 10 feb 2016, result sem 3 degree dah keluar. Dengar cerita majoriti punya result turun belaka . haha

So tak lama lagi akan mula sem baru iaitu sem 4 . Semoga semester kali ni lebih baik dari dulu. huhu


Semester 3

Tengok je lah. Malas nak menaip. huhu



















































Monday, 17 August 2015

Bila Kau Senyum, Ku Gembira

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Lama juak tidak menulis. Sibuk sangat menguruskan badan,tapi kurusnya masih belum lagi ya kan.. :)

Semalam,16 Ogos 2015 bersamaan dengan birthdaynya si Syamim Sahimi, kami semua mengadakan perjumpaan ringkas setelah sekian lama nyak tidak bersua. Walaupun hanya 10 orang yg hadir daripada 28 orang,tapi ianya sudah mampu mengukir 1001 kenangan dalam hidup ini. ahaks

Bertempat di Berjaya Times Square Kuala Lumpur, hanya kami bersembilan je yg masuk taman tema ni. Sebab Nijay enggak beranik katanya. haha








Birthday boy,Syamim Sahimi yg berada di tengah2 tu. Kami
bertiga masih kurus macam dulu. Alhamdulillah


































Akhir cerita,setelah dari jam 12.00 sehingga jam 9.00 malam,kami ceria bersama.. Penat tak terhingga. Namun,mcm biasa,setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan. So sebab dah biasa bertemu dan berpisah,mcm tak sedih sngt nk balik semalam. Tak sedih langsung. haha

Semoga kita ketemu lagi guys,maybe tahun depan ke. Mana yg xdapat join kali ni,harap dapat join pada masa akan datang. Ni tak,alasan pakwe x bagi. Bodoh betul. Sia2 persahabatan yg kita jalin kalau bila ajak berkumpul balik,pakwe tak kasi. Ni belum cerita lagi pasal yg sibuk nak menghilangkan diri.. Haha. Serius kelakar teman2 5Chopin ni. Selamat maju jaya semua.. Love you all like a love song baby.. There's nothing left to say,but Goodbye.. huhu